Din kurv

Fragt 49 kr. | Fri fragt over 499,-

Vi forsøder tilværelsen

Vi har i dag været så heldige at kunne levere kager til 4 af plejehjemmene i Brønderslev Kommune. En lille ting for os, men en stor og herlig oplevelse for beboerne på plejehjemmene. De vil starte med at blive leveret fra kl. 10.00 og gennem dagen. Det er vores lokale konditori Bana Konditori der har stået for at lave kagerne.

Vi håber på god karma

Ved at komme rundt til vores plejehjem, og give dem en oplevelse, gode kager og forsøde tilværelsen for dem i dag, er det næsten lige så godt som en Kinder overraskelse, hvis ikke bedre. Det er jo hele 3 ting vi er med til at give dem i dag, og det er altså noget som vi er glade for at kunne være med til. Det eneste vi håber på, er at vi får en god omgang karma tilbage.

Der er ingen tvivl om at de små oplevelser som dem her, er med til at give et smil på læben, og når vi møder familie eller pårørende til beboerne på plejehjemmene, er det ofte oplevelser som det her vi hører om. Derfor skulle vi heller ikke bruge ret lang tid på at lave beslutningen, da muligheden bød sig til.

En lille oplevelse med positive vibes

Oplevelser som denne, er noget der altid skal være plads til og når vi så gør noget godt for de ældre i samfundet, er det noget der er med til at give positive vibes for os. Vi ved hvilke smil det kan bringe på rigtig manges læber, og derfor er det vigtigt for os, at støtte den her vej rundt også, når der er mulighed for det.

Fortsat god weekend derude 😊