Din kurv

Fragt 49 kr. | Fri fragt over 499,-

Om Leonhard

(LE*Awn*Hahrt)

Leonhard Denmark startede med Louise, som for 10 år siden begyndte at interessere sig i naturkosmetik og ikke kunne forstå, hvorfor vi ikke brugte den natur, der var lige foran øjnene af os. Derfor begyndte hun, at lave hjemmelavede produkter med naturlige ingredienser i familiens eget køkken. Som årene gik, fik Louise en masse ny viden og erfaringer, som hun brugte til at afprøve nye ingredienser og kombinationer for mere effektive produkter.

Da Louise begyndte at dele sine kreationer ud til veninder og kollegaer, kom der positive tilbagemeldinger og efterspørgsel på mere, og det så ud til, at de milde produkter havde en positiv effekt på forskellige hududfordringer. Derfra begyndte Louise at udvikle produkterne mere målrettet, mens de blev testet af mere end 200 personer i ind- og udland med sart hud og hudproblemer.

2018

I 2018 begyndte rygtet om produkterne at sprede sig, og interessen viste
sig fra uventede kanter, hvor udenlandske distributører var interesserede –
og i mængder, der ikke var muligt at fremstille hjemme i køkkenet. Det blev
en øjenåbner til at starte noget større, og forberedelsen til at starte en
større egenproduktion op begyndte.

I 2019 startede Leonhard Denmark op i egne produktionslokaler i det nordjyske, hvor vi stadig arbejder med de samme principper, som Louise startede. Der er fokus på gode og naturlige ingredienser, hvor vi nænsomt forarbejder flere af ingredienserne selv fra den rå råvare til intense kosmetiske ingredienser. Når produkterne er færdigrørte, bliver de alle håndfyldte på flaske, inden de bliver pakket og gjort klar til at blive sendt ud af døren.