Din kurv

Fragt 49 kr. | Fri fragt over 499,-

Om Leonhards produkter

Fra den rene råvare til håndfyldt på flaske

Noget af det unikke ved Leonhard Denmarks produkter er at de indeholder vores egne håndarbejdede planteekstrakter. Har får vi den rene råvare ind, som vi så nænsomt behandler og forarbejder til at møde vores kvalitetskrav. Alle Leonhards produkter er håndlavede i vores egen produktion i Nordjylland, hvor vi selv blander, håndfylder og pakker produkterne, inden de bliver sendt ud til kunder og forhandlere.

Vi ved, at planteekstrakter ikke bare er planteekstrakter, men kan variere en del i kvalitet og egenskaber afhængigt af deres opvækst og videre forarbejdning. Derfor sørger vi for at have et tæt samarbejde med vores leverandører og har fuld kontrol over forarbejdningsmetoderne, så vi på skånsom måde kan opnå de bedste egenskaber.

For at sikre den bedste kvalitet og sikkerhed, får vi løbende testet vores råvare og færdige ingredienser på et uvildigt laboratorium. Her undersøges der for uønskede forurening og sikre os at vores planteekstrakter ikke indeholder problematiske parfumestoffer, der kan give allergi.

Leonhard Denmarks emballage består af delvis genbrugsmateriale, hvor vores hudpleje er lavet i airless emballage, som er det mest hygiejniske valg. Airless beskytter produktet mod bakterier, lys og luft, alle ting som kan forringe produktets kvalitet. Denne beskyttende barriere som airless emballage giver, gør også at vi ikke behøver at bruge så meget konservering, men efterlader plads til flere aktive ingredienser. De aktive ingredienser er også bedre beskyttet mod nedbrydning, så vi altid kan sikre højest muligt produktkvalitet.