Din kurv

Fragt 49 kr. | Fri fragt over 499,-

Irriteret hovedbund

Når du har udfordringer med irriteret hovedbund, er der en løsning til dig. Der kan være mange grunde til at have en irriteret hovedbund, og derfor skal du læse med her, og finde ud af hvad Calming Shampoo kan gøre for dig.

Calming Shampoo og irriteret hovedbund

Leonhard Denmark Shampoo psoriasis eksem

Når du har irriteret hovedbund, er der ikke noget bedre end at fornemme hvad et godt produkt kan gøre ved det. Nu har vi efterhånden rigtig mange der har valgt Calming Shampoo, og har derfor også fået en lang række af tilbagemeldinger på den, hvor du vil finde et udpluk her, der kan gøre dig sikker i din egen investering af Calming Shampoo.

Hvad har Calming Shampoo gjort for mig

Den første der kan fortælle om hende og kærestens oplevelse med Calming Shampoo er Trine, som er fra Aalborg. Hun har brugt Calming Shampoo i kortere tid, men allerede nu har både hende og kæresten oplevet stor forskel fra de tidligere shampoo de har brugt. Trines kæreste har haft udfordringer med irriteret hovedbund, og der er allerede sket en stor ændring efter enkelte vaske af håret, hvor irritationen nu næsten er forsvundet. Trine har oplevet at få mere glat hår, og oplevet at det er meget lettere at arbejde med håret.

Oplevelser som Trine og hendes kæreste, er noget vi får flere og flere tilbagemeldinger på. Der er endnu flere oplevelser på vej, af hvad vores Calming Shampoo er med til at gøre for vores kunder.

Irriteret hovedbund og hårtab – ikke længere efter brug af Calming shampoo.

Carl Erik, som er en moden herre, havde som mange andre oplevet et øget hårtab, der ofte følger med alderen. Det oplever han ikke mere, efter at Calming Shampoo er kommet i spil. Samtidig har der været stor irritation af hovedbunden, hvilket også er forsvundet. En af de andre ting Carl Erik fortæller, er hvor drøj han føler at Calming Shampoo er.

Der er ikke grund til at bruge andre former for shampoo når du har Calming shampoo. En af de vigtigste ting er helt klart den skønne oplevelse af en problemfri hovedbund. Vil du gerne opleve hvad det betyder for dig, kan du finde vores shampoo på shoppen.

Hvad kan irriteret hovedbund være

Oplever du irriteret hovedbund, kan der være mange grunde til det. Her kommer der en række af de ting vi ved, der kan være med til at forårsage irriteret hovedbund.

Tør hovedbund

Når du har tør hovedbund kan det ofte ligne skæl, dog uden at det overhovedet kan sammenlignes. Tør hovedbund opstår som regel ved at talgkirtlerne i huden ikke laver nok fedtstof til hovedbunden. Du kan opleve kløe, løse hudflager, og er det helt slemt – revner i huden. Det vil ofte opleves når der er et split mellem det kolde og varme vejr i Danmark – altså hvor vejret går fra at være koldt til varmt, eller modsat.

Det er meget vigtigt at du ikke forveksler tør hovedbund med skæl – da en behandling for skæl kun vil forværre situationen. Vælger du Calming Shampoo vil naturrigdommen i produktet være med til at give den hovedbund du har behov for.

Psoriasis i hovedbunden

Det er en lidelse mange kender til, og mange vil også gerne have den forsvinder igen. Det giver smerter, irritation og kløe i hovedbunden. For nogle kan det forveksles med skæleksem da de 2 ligner hinanden og det kan være svært at se forskel. Har du først fået Psoriasis er det en kronisk sygdom, dog kan det lade sig gøre at holde symptomerne nede og det er netop her Calming shampoo kommer i spil. Vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger på vores Calming shampoo fra mange, der lider af psoriasis.

Hvad skal du gøre med irriteret hovedbund

Er det tør hovedbund, irriteret hovedbund eller er det psoriasis du har, kan du med Calming Shampoo og evt. Leonhard Care creme komme rigtig langt. Det er en god investering for dig, der gerne vil have en hovedbund, der ikke er irriteret, hår der bliver styrket og hår der er lettere at have med at gøre.

Du vælger calming shampoo her